Mérnöki Fénymásoló Kft.

Miskolc, 3516, Cukrász utca 15.
Tel.: 46/507-320, E-mail: info@mernokireprografia.hu

Cégismertető

Tisztelt leendő partnereink!


Cégünk 1996-ban alakult Miskolcon. A kezdeti hagyományos fekete-fehér másolási módot fél éven belül kiegészítettük tervrajzmásolás szolgáltatások nyújtásával, melyhez szalmiákos gépek megvásárlása után kezdtünk hozzá. A szolgáltatás teljeskörűségét a tervrajzok sokszorosítása mellett a méretre vágás, hajtogatás, a dokumentálás és nem utolsó sorban a kiszállítás jelentette.

Cégünk non-stop nyitva tartást vezetett be állandó ügyfeleink részére, ami osztatlan sikert aratott.

A következő fejlesztés 1998-ban történt, mikor is megvásároltuk első analóg fénymásolóinkat, amivel bővíteni tudtuk szolgáltatásainkat; s így már a kivitelezőket is ki tudtuk szolgálni, akik legtöbbször a papírról papírra történő másolási módot igényelték.

2002-ben legfontosabb arculatváltásként felmerülő újabb igényeknek megfelelően a digitálisan, azaz számítógépről történõ nyomtatást oldottuk meg. Így az elektronikus levél formájában elküldött tervrajzok nyomtatása könnyebben, gyorsabban zajlik és természetesen a megrendelések fontos részeként az elkészített és ledokumentált kinyomtatott anyagokat a megrendelőkhöz igény szerint ki is szállítjuk.

2005-ben bevezettük a színes digitális nyomtatást, másolást, szkennelés szolgáltatásainkat.

2011-ben befejeztük az analóg technológiával való munkavégzést, csak digitális módon végezzük a nyomtatási, másolási munkákat.

2015-ben új helyre költöztünk a nagyobb helyigény és raktárkapacitás bővítése végett, ezzel egy időben teljes számítástechnikai rendszer és részleges géppark cserét hajtottunk végre, ezáltal az országban a legmodernebb technológiával tudjuk kiszolgálni az ügyfeleinket.

2020-ban új helyre költöztünk. Új irodánk címe: Miskolc, 3516, Cukrász utca 15.

Cégünk megalakulása óta folyamatos technológiai fejlesztéseket hajt végre, hogy a leggazdaságosabban és leghatékonyabban tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.

Cégünk jelmondata nem is lehetne más mint az, hogy: Jól, Olcsón, Gyorsan!


www.nfu.hu - Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Copyright © mernokireprografia.hu Eddigi látogatók száma: 00059233